Στην ομάδα της  Γ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ εντάσσεται ο Δημοσθένης Σπυράτος αναλαμβάνοντας καθήκοντα  Chief Operating & Business Development Manager|.

 Ο Γιώργος Μανωλόπουλος Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε σχετικά  «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω τον Δημοσθένη στην ομάδα μας. Η επιτυχημένη σταδιοδρομία του τον καθιστά ιδανικό στέλεχος για να δώσει νέα πνοή και ώθηση στην εταιρείας μας και συμπλήρωσε «Είμαι βέβαιος ότι η σημαντική του εμπειρία, η τεχνογνωσία και η προσήλωση στην επίτευξη στρατηγικών στόχων, θα ενισχύσει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας».

 Ο κ. Σπυράτος, έχει πάνω από 20 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες, Παροχής Υπηρεσιών, Διανομής και Αλυσίδες Λιανικής Πώλησης με τομείς ευθύνης όπως: Operations & Logistics Management, Service Strategy, New Business Development, Customer Service, After Sales Support, Service Level Agreements, Sales of Services, Team Leadership, Cost Savings, Reorganization.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 από την εταιρεία  Info Quest S.A. (κυρίαρχη εταιρεία Διανομής Προϊόντων και Λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα). Στα 8 χρόνια αυτής της συνεργασίας ανέλαβε διάφορες θέσεις με τελευταία αυτή του Service Logistics Manager, ενώ την ίδια περίοδο παρείχε τις υπηρεσίες του και σε άλλες εταιρείες του ομίλου Quest όπως στην Decision (Ολοκληρωμένες Λύσεις & Εφαρμογές Πληροφορικής, με ένα από τα σημαντικότερα έργα της το ΟΑΣΗΣ: υλοποίηση κεντρικού συστήματος συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών).

Το 2004 βραβεύτηκε από την εταιρεία με την υποτροφία “Αρης Βλάχος” για την απόδοση & την εργατικότητα του.

Τον Φεβρουάριο του 2007 ξεκίνησε η συνεργασία του με την εταιρεία Multirama – του Ομίλου Olympia Development, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού – από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων προϊόντων πληροφορικής με 76 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας τη θέση του Service Operations Manager.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο 2019 κατείχε τη θέση του Service Operations Manager  στην εταιρεία Public – Retail World SΑ.,  τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 50 καταστήματα σε Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 2 On-line stores και με πολλές βραβεύσεις όπως: Κορυφαία επιχείρηση στο λιανεμπόριο για το 2016” κλπ.

Ως στέλεχος του Ομίλου Olympia Development, παράλληλα συνεργάστηκε και παρείχε τις υπηρεσίες του και σε άλλες εταιρείες ή συνεργάτες του Ομίλου, όπως:

 • Getitnow: το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα (2010 – 2014) με την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών αγορών.
 • Westnet: από τις κορυφαίες εταιρείες Διανομής Προϊόντων και Λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα και βραβευμένη το 2017 με τον τίτλο του Κορυφαίου Προμηθευτή Τεχνολογίας”.
 • Wind: από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας – παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Κινητής, Σταθερής & Internet, με 4,5 και πλέον εκατομμύρια πελάτες στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε με κορυφαίους Κατασκευαστές και Προμηθευτές προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας όπως:

Apple, Lg, Samsung, Hewlett Packard, Lenovο, Dell, Microsoft, Sony κ.α, αλλά και με τα μεγαλύτερα Εξουσιοδοτημένα Επισκευαστικά Κέντρα της Ελλάδος όπως: Ts-Solutions, Omnitech, CPI, Smartec, iSystem, Cellcom κλπ.

Συνεργάζεται επίσης με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) ως Εθελοντής Μέντορας στο πρόγραμμα  “Early Warning Europe” που έχει ως στόχο την υποστήριξη επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της κρίσης. Μέσω αυτού του ρόλου παρέχει τις επαγγελματικές γνώσεις και την εμπειρία του και συμβάλλει στην ανάπτυξη και υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την παρακίνηση του επιχειρηματία για δράση και πραγματοποίηση των απαραίτητων αλλαγών.

Επίσης από το 2015 είναι Eθελοντής στο σύλλογο “Κοινωνία εν Δράσει”  ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πετρούπολης, έχει ως στόχο τη στήριξη των συμπολιτών, που έχουν ανάγκη σε ψυχολογικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και βασίζει τη λειτουργία του στις αρχές της συλλογικότητας, του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics EEL και του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών ΕΙΠ.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

  Θέλετε εγγυημένη επισκευή της συσκευής σας σε ανταγωνιστική τιμή;

  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Όνομα*

  Επίθετο*

  Email*

  Τηλέφωνο*

  Θέμα*


  Μήνυμά*


  Η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Μον. Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από τις αρχές του 1986 στην τεχνική υποστήριξη προϊόντων ήχου και εικόνας και από το 2011 στην τεχνική υποστήριξη λευκών οικιακών συσκευών ως Εξουσιοδοτημένο και Εξειδικευμένο Επισκευαστικό Κέντρο. Έχει επιλεγεί από μεγάλους Κατασκευαστές για τον επαγγελματισμό του προσωπικού της αλλά και για τους χιλιάδες ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.
  Gavrilos Raptis
  05/04/2022
  Λωλης Τιμόθεος Ότι καλύτερο σε σερβίς γρήγορος κ κάνει ότι πρέπει
  Κατερινα Βιτζηλαιου
  04/04/2022
  Ο Λωλης Τιμοθεος ηρθε για την επισκευη της κουζινας μου. Ειναι επαγγελματιας κ με ενημερωσε πληρως,για τη σωστη πλεον λειτουργια της συσκευης. Εξυπηρετικος κ με διαθεση ! Συγχαρητηρια στην εταιρεια που ανηκει στο δυναμικο της!!
  Constantina Foutouli
  30/03/2022
  Ο Λώλης Τιμόθεος μου έκανε επισκευή στον φούρνο. Συγκεκριμένα,έφτιαξε τους μεντεσέδες που είχαν στραβωσει και γι αυτο δεν έκλεινε η πόρτα του φούρνου και μου έδειξε πώς πρέπει να χρησιμοποιώ τον φούρνο για να μη ξαναεχω το ίδιο πρόβλημα. Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός,τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  Ευαγγελια Τσουρη
  29/03/2022
  Ο ΛΩΛΗΣ Ο ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ.
  Georgios Antonogeorgos
  23/03/2022
  Εξαιρετικός ο Γιώργος Λιατίφης στην εργασία του και πρόθυμός να απαντήσει με ειλικρίνεια κάθε απορία του πελάτη! Πολλά συγχαρητήρια!
  Konstantinos Nakopoulos
  23/03/2022
  Ο Λωλης Τιμοθεος ασχολειθηκε με το προβλημα της συσκευης και βοηθησε με τις δυσκολιες των ωρων που ειχα διαθεσιμες για ραντεβου καθως επισης και με συμβουλες για τις υπολοιπες συσκευες του σπιτιου και την ορθη χρηση τους.
  Chrysa Anthopoulou
  18/03/2022
  Πέρασε ο Λώλης Τιμόθεος και μας εξυπηρετησε άμεσα. Εχθές καλέσαμε και ενημερώσαμε για τη βλάβη και σε λιγότερο από 24 ώρες ήταν εδώ. Ήταν πολύ εξυπηρετικός και προσιτός. Πλέον η κουζίνα είναι καλύτερη από πριν 😜. Σίγουρα εάν προκύψει κάτι στο μέλλον θα ζητήσουμε αποκλειστικά τον ίδιο.
  ΒΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ
  18/03/2022
  Τιμόθεος Λώλης εξαιρετικός επαγγελματίας, επεξηγηματικός, με πλήρη γνώση του αντικειμένου του. .Θα το έχω τεχνικό μου σύμβουλο
  Spyros Ksynogalas
  18/03/2022
  ANASTASIOS ASLANIS
  15/03/2022
  Η τηλεόραση μου είναι LG Kai μπλεδιζει τι βλάβη μπορεί να είναι γνωρίσετε κάποιος να μου πει θα πάρω να έρθει τεχνικός να το δει

  Αγαπητοί Πελάτες,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την καλοκαιρινή περίοδο από 01 Ιουλίου 2019 έως και 31 Αυγούστου 2019 η επιχείρηση μας δεν θα λειτουργεί τα Σάββατα.

  Σας ευχαριστούμε,
  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE