Επισκευή CDJ - DDJ - DJM - XDJ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσαν να συντελέσουν στο να προκληθεί βλάβη στην επαγγελματική συσκευή σας.

Επισκευάζουμε όλους τους Επαγγελματικούς τύπους CDJ - DDJ - DJM - XDJ.

CDJ - DDJ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ•REPAIR•CENTER•

Βλάβη σε CDJ από σκόνη και σωματίδια

Η παρεμπόδιση της διόδου Laser είτε από σκόνη και μικροσωματίδια που εμποδίζουν την φωτεινότητά της διόδου και την επιστροφή της δέσμης στον αισθητήρα οπότε το CDJ δεν μπορεί να «διαβάσει» και συχνά έχουμε διακοπές στον ήχο ή κολλήματα όπως και μετακίνηση χρονικά εμπρός ή πίσω στην προσπάθεια του CDJ να ξαναδιαβάσει διάφορα σημεία του δίσκου. Αρκετές φορές είτε μπορεί να σταματήσει τελείως είτε να κάνει εξαγωγή του δίσκου είτε να εμφανίσει κάποιο κωδικό ή ένδειξη ότι υπάρχει πρόβλημα.

Βλάβη σε CDJ από Υγρασία

Η υγρασία είναι άλλος ένας παράγοντας που προκαλεί βλάβες σε ένα CDJ. Η υγρασία προκαλεί διαβρώσεις σε εξαρτήματα και συνήθως στα τυπωμένα κυκλώματα (πλακέτες PCB) και δημιουργεί διακοπές στο κύκλωμα βραχυκυκλώματα, αλλάζει την αντίσταση σε κάποιο εξάρτημα ή και στην γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και σήματος του κυκλώματος. Επίσης τα κουμπιά και χειριστήρια του CDJ αρκετές φορές είτε σταματούν να λειτουργούν είτε λειτουργούν χωρίς να το θέλει ο χειριστής. Η υγρασία συναντάται συχνά σε κλειστούς χώρους όπου δεν αερίζονται σε χώρους εστίασης club & bar εστιατόρια και λοιπούς χώρους.

Βλάβη σε CDJ από σκληρή ή κακή χρήση

Το CDJ συχνά συναντάται σε χώρους εστίασης το οποίο λόγω των συνθηκών συχνά είναι τα μηχανήματα που έχουν υποστεί σκληρή μεταχείριση και με την μεγαλύτερη κόπωση. Συνήθως προβλήματα συναντώνται στα κουμπιά και χειριστήρια στον μηχανισμό φόρτωσης του δίσκου και στην δίοδο Laser από την πολλή χρήση.

Βλάβες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε την συσκευή σας. Συσκευές όπως CDJ - DDJ - DJM - XDJ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλεφωνικό κέντρο
+30 210 8213 542Email
info@manolopoulos-service.com

Επικοινωνία

Πατώντας "Αποστολή" συμφωνώ με τους όρους της πολιτικής απορρήτου και των cookies.