Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στην τεχνική κάλυψη προϊόντων ήχου και εικόνας από τις αρχές του 1986.

Ιδιοκτήτης και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Γεώργιος  Μανωλόπουλος του Νικολάου, ο οποίος γεννήθηκε στις Σειρές Αχαΐας. Σε νεαρή ηλικία ήλθε στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πρωτοξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ιδρύοντας μια ατομική επιχείρηση στην οδό Αγορακρίτου. Με πάθος και τιμιότητα δεν άργησε να ξεκινήσει η ανοδική πορεία στον χώρο και παρακολουθώντας συστηματικά την εξέλιξη της τεχνολογίας καταξιώθηκε σήμερα με διαρκώς αυξανόμενη δραστηριότητα.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει έναν ιδιόκτητο στόλο 10 αυτοκινήτων για την παραλαβή-παράδοση συσκευών από το χώρο του Πελάτη σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής, 2 μοτοσυκλετών καθώς επίσης ενός οχήματος ειδικά διαμορφωμένο για κατεπείγουσες παραλαβές-παραδόσεις εντός δακτυλίου.

Έχει ιδιόκτητους και ενοικιαζόμενους χώρους περισσότερα από 2000 m² καθώς επίσης απασχολεί 30 εργαζόμενους οι οποίοι επιμορφώνονται με τεχνικά σεμινάρια στην εξυπηρέτηση Πελατών και στην υποστήριξη των συσκευών.

Αγορακρίτου 29-35 Πλατεία Αττικής,

Αθήνα, ΤΚ 10440,

Τηλ. Κέντρο: 2108836512

Fax: 2108827999

Παροχή υπηρεσιών Υψηλών Προδιαγραφών

Λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για θέματα σχετικά με την επισκευή, παραλαβή και αποστολή των προϊόντων σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Τηλέφωνο

Καλέστε έναν εκπρόσωπο του Τμήματος Εξυπηρέτησης της ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE
Δευτέρα – Παρασκευή:08.00-17.00
Σάββατο: 08.00-13.30.

Email

Δεν έχετε χρόνο για τηλέφωνο;
Στείλτε το μήνυμα σας στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE..

Online Υποστήριξη

Συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο του τμήματος ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE.

Click Me Do NOT follow this link or you will be banned from the site!