Γεννήθηκε στις Σειρές Αχαΐας και σε νεαρή ηλικία ήλθε στην Αθήνα όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Πτυχιούχος Τεχνικός. Μετά από εξάσκηση στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης των τηλεοράσεων και στον χώρο ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ πρωτοξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ανοίγοντας μια ατομική επιχείρηση στην οδό ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ. Δεν άργησε να φανερωθεί η αξιοσύνη του στον χώρο, και συστηματικά παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας επεκτάθηκε στο χώρο για να καταξιωθεί σήμερα με διαρκώς αυξανόμενη δραστηριότητα, με πάθος, σύνεση και συνέπεια.

Σήμερα, η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ διαθέτει έναν στόλο αυτοκινήτων, που επισκέπτονται τους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής για παραλαβή ή παράδοση των προς Service συσκευών Τ.V και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών. Έχει ιδιόκτητους και ενοικιαζόμενους χώρους περισσότερα από 2.000μ2 καθώς επίσης απασχολεί στην υπηρεσία της εταιρείας περίπου 40 εργαζόμενους που με ζήλο και γνώση εξυπηρετούν τους εκατοντάδες πελάτες μας.

Μας έχουν εμπιστευθεί μεγάλες εταιρείες αναθέτοντάς μας το αποκλειστικό Service των συσκευών τους όπως LG – ELECTROLUX – AEG – ZANUSSI – IROBOT – MORRIS – UNITED – OK – TESLA – METZ – GOPRO – SEGWAY – KENDO – EIZO – PIONEER – TOSHIBA – HITACHI – GRUNDIG – PRINCESS – NORDMENDE – MIRAGE – THOMSON, AMICA, OMNYS κλπ.
Θα παραμείνουμε με υπομονή και συνέπεια στο χώρο του Service προσπαθώντας να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά τόσο τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται όσο και τους πελάτες μας παλαιούς και νέους .
Η υποδομή της εταιρείας, οι εγκαταστάσεις μας, ο εξοπλισμός μας και το έμψυχο δυναμικό μας, εγγυώνται την περαιτέρω ανοδική πορεία μας

Έχοντας θέσει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητος στην τεχνική υποστήριξη η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Μον. Ε.Π.Ε. προσφέρει επαγγελματική συνεργασία με:

 • Αμεσότητα στην τεχνική υποστήριξη
 • Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό σε τεχνολογίες αιχμής
 • Δωρεάν μετατροπές ή βελτιώσεις όπως και όταν αυτές ανακοινώνονται από τους συνεργαζόμενους κατασκευαστές οίκους
 • Παροχή κάλυψης εγγύησης επισκευής βλάβης για 6 μήνες
 • Παραλαβή – παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής
 • Αποθήκη με επαρκής διαθεσιμότητα  ανταλλακτικών
 • Εκτεταμένο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Μον. Ε.Π.Ε. στα σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια της και με ένα πλήρως εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα παρέχει πλήρη τεχνική κάλυψη συσκευών εικόνας–ήχου και λευκών οικιακών συσκευών των μεγαλύτερων  κατασκευαστικών Οίκων που εκπροσωπούνται στην Ελληνική αγορά. 

Οι  τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης  παρέχονται από την εταιρεία τις εργάσιμες 5 ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις ώρες λειτουργίας της εταιρείας (09.00-17.00).

Τα καταστήματα μας είναι ανοιχτά για παραλαβές – παραδόσεις συσκευών από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.30 – 17.30.

Η εταιρεία  Γ. Μανωλόπουλος Μον. ΕΠΕ δραστηριοποιείται τα 36 τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των service και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σοβαρότητα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών και πλέον έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας έχοντας στην κατοχή της σύμφωνα με τις απαιτήσεις το νέο πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης σύμφωνα με το EN ISO 9001 : 2008.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Μανωλόπουλος

Ιδιοκτήτης & Γενικός Διευθυντής

Ζητήστε να σας καλέσουμε

  Θέλετε εγγυημένη επισκευή της συσκευής σας σε ανταγωνιστική τιμή;

  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Όνομα*

  Επίθετο*

  Email*

  Τηλέφωνο*

  Θέμα*


  Μήνυμά*


  Η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Μον. Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από τις αρχές του 1986 στην τεχνική υποστήριξη προϊόντων ήχου και εικόνας και από το 2011 στην τεχνική υποστήριξη λευκών οικιακών συσκευών ως Εξουσιοδοτημένο και Εξειδικευμένο Επισκευαστικό Κέντρο. Έχει επιλεγεί από μεγάλους Κατασκευαστές για τον επαγγελματισμό του προσωπικού της αλλά και για τους χιλιάδες ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.
  Gavrilos Raptis
  05/04/2022
  Λωλης Τιμόθεος Ότι καλύτερο σε σερβίς γρήγορος κ κάνει ότι πρέπει
  Κατερινα Βιτζηλαιου
  04/04/2022
  Ο Λωλης Τιμοθεος ηρθε για την επισκευη της κουζινας μου. Ειναι επαγγελματιας κ με ενημερωσε πληρως,για τη σωστη πλεον λειτουργια της συσκευης. Εξυπηρετικος κ με διαθεση ! Συγχαρητηρια στην εταιρεια που ανηκει στο δυναμικο της!!
  Constantina Foutouli
  30/03/2022
  Ο Λώλης Τιμόθεος μου έκανε επισκευή στον φούρνο. Συγκεκριμένα,έφτιαξε τους μεντεσέδες που είχαν στραβωσει και γι αυτο δεν έκλεινε η πόρτα του φούρνου και μου έδειξε πώς πρέπει να χρησιμοποιώ τον φούρνο για να μη ξαναεχω το ίδιο πρόβλημα. Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός,τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  Ευαγγελια Τσουρη
  29/03/2022
  Ο ΛΩΛΗΣ Ο ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ.
  Georgios Antonogeorgos
  23/03/2022
  Εξαιρετικός ο Γιώργος Λιατίφης στην εργασία του και πρόθυμός να απαντήσει με ειλικρίνεια κάθε απορία του πελάτη! Πολλά συγχαρητήρια!
  Konstantinos Nakopoulos
  23/03/2022
  Ο Λωλης Τιμοθεος ασχολειθηκε με το προβλημα της συσκευης και βοηθησε με τις δυσκολιες των ωρων που ειχα διαθεσιμες για ραντεβου καθως επισης και με συμβουλες για τις υπολοιπες συσκευες του σπιτιου και την ορθη χρηση τους.
  Chrysa Anthopoulou
  18/03/2022
  Πέρασε ο Λώλης Τιμόθεος και μας εξυπηρετησε άμεσα. Εχθές καλέσαμε και ενημερώσαμε για τη βλάβη και σε λιγότερο από 24 ώρες ήταν εδώ. Ήταν πολύ εξυπηρετικός και προσιτός. Πλέον η κουζίνα είναι καλύτερη από πριν 😜. Σίγουρα εάν προκύψει κάτι στο μέλλον θα ζητήσουμε αποκλειστικά τον ίδιο.
  ΒΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ
  18/03/2022
  Τιμόθεος Λώλης εξαιρετικός επαγγελματίας, επεξηγηματικός, με πλήρη γνώση του αντικειμένου του. .Θα το έχω τεχνικό μου σύμβουλο
  Spyros Ksynogalas
  18/03/2022
  ANASTASIOS ASLANIS
  15/03/2022
  Η τηλεόραση μου είναι LG Kai μπλεδιζει τι βλάβη μπορεί να είναι γνωρίσετε κάποιος να μου πει θα πάρω να έρθει τεχνικός να το δει

  Αγαπητοί Πελάτες,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την καλοκαιρινή περίοδο από 01 Ιουλίου 2019 έως και 31 Αυγούστου 2019 η επιχείρηση μας δεν θα λειτουργεί τα Σάββατα.

  Σας ευχαριστούμε,
  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE