Η Ιστορία μας

Γεννήθηκε στις Σειρές Αχαΐας και σε νεαρή ηλικία ήλθε στην Αθήνα όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Πτυχιούχος Τεχνικός. Μετά από εξάσκηση στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης των τηλεοράσεων και στον χώρο ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ πρωτοξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ανοίγοντας μια ατομική επιχείρηση στην οδό ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ. Δεν άργησε να φανερωθεί η αξιοσύνη του στον χώρο, και συστηματικά παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας επεκτάθηκε στο χώρο για να καταξιωθεί σήμερα με διαρκώς αυξανόμενη δραστηριότητα, με πάθος, σύνεση και συνέπεια.

Σήμερα, η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ διαθέτει έναν στόλο αυτοκινήτων, που επισκέπτονται τους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής για παραλαβή ή παράδοση των προς Service συσκευών Τ.V και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών. Έχει ιδιόκτητους και ενοικιαζόμενους χώρους περισσότερα από 2.000μ2 καθώς επίσης απασχολεί στην υπηρεσία της εταιρείας περίπου 40 εργαζόμενους που με ζήλο και γνώση εξυπηρετούν τους εκατοντάδες πελάτες μας.

Μας έχουν εμπιστευθεί μεγάλες εταιρείες αναθέτοντάς μας το αποκλειστικό Service των συσκευών τους όπως LG – ELECTROLUX – AEG – ZANUSSI – IROBOT – MORRIS – UNITED – OK – TESLA – METZ – GOPRO – SEGWAY – KENDO – EIZO – PIONEER – TOSHIBA – HITACHI – GRUNDIG – PRINCESS – NORDMENDE – MIRAGE – THOMSON, AMICA, OMNYS κλπ.
Θα παραμείνουμε με υπομονή και συνέπεια στο χώρο του Service προσπαθώντας να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά τόσο τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται όσο και τους πελάτες μας παλαιούς και νέους .
Η υποδομή της εταιρείας, οι εγκαταστάσεις μας, ο εξοπλισμός μας και το έμψυχο δυναμικό μας, εγγυώνται την περαιτέρω ανοδική πορεία μας

Έχοντας θέσει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητος στην τεχνική υποστήριξη η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Μον. Ε.Π.Ε. προσφέρει επαγγελματική συνεργασία με:

 • Αμεσότητα στην τεχνική υποστήριξη
 • Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό σε τεχνολογίες αιχμής
 • Δωρεάν μετατροπές ή βελτιώσεις όπως και όταν αυτές ανακοινώνονται από τους συνεργαζόμενους κατασκευαστές οίκους
 • Παροχή κάλυψης εγγύησης επισκευής βλάβης για 6 μήνες
 • Παραλαβή – παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής
 • Αποθήκη με επαρκής διαθεσιμότητα  ανταλλακτικών
 • Εκτεταμένο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Γ. Μανωλόπουλος Μον. Ε.Π.Ε. στα σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια της και με ένα πλήρως εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα παρέχει πλήρη τεχνική κάλυψη συσκευών εικόνας–ήχου και λευκών οικιακών συσκευών των μεγαλύτερων  κατασκευαστικών Οίκων που εκπροσωπούνται στην Ελληνική αγορά. 

Οι  τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης  παρέχονται από την εταιρεία τις εργάσιμες 5 ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις ώρες λειτουργίας της εταιρείας (09.00-17.00).

Τα καταστήματα μας είναι ανοιχτά για παραλαβές – παραδόσεις συσκευών από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.30 – 17.30.

Η εταιρεία  Γ. Μανωλόπουλος Μον. ΕΠΕ δραστηριοποιείται τα 36 τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των service και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σοβαρότητα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών και πλέον έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας έχοντας στην κατοχή της σύμφωνα με τις απαιτήσεις το νέο πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης σύμφωνα με το EN ISO 9001 : 2008.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Μανωλόπουλος

Ιδιοκτήτης & Γενικός Διευθυντής

  Αγαπητοί Πελάτες,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την καλοκαιρινή περίοδο από 01 Ιουλίου 2019 έως και 31 Αυγούστου 2019 η επιχείρηση μας δεν θα λειτουργεί τα Σάββατα.

  Σας ευχαριστούμε,
  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

  Τα καταστήματά μας είναι ανοιχτά για παραλαβές-παραδόσεις συσκευών από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 08:30-17:30

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αμφιαράου 147, Σεπόλια, 10443, Αθήνα

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

  210. 8836512-8213542 - 211.11 99 040 – 210.88 21 206 – 210.82 30 555

  EMAIL

  info@manolopoulos-service.com