Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμα εξέλιξη που επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της εταιρείας μας στον χώρο των επισκευών συσκευών Εικόνας και Ήχου.

Η LG έχει φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις με την σειρά οθονών LED Signage εσωτερικού & εξωτερικού χώρου.

Στην ουσία πρόκειται για συστήματα πληροφόρησης και ψηφιακής σήμανσης που τοποθετούνται κυρίως σε γήπεδα, αεροδρόμια, μεγάλα εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, μεγάλες αλυσίδες λιανικής κλπ.

Πριν λίγες ημέρες η εταιρεία μας έγινε το Μοναδικό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό Κέντρο της LG στην Ελλάδα που έχει πλέον την τεχνογνωσία να υλοποιεί Μηχανικές Επισκευές σε επίπεδο εξαρτήματος και συγκεκριμένα LED Signage Pixel Repairs σε αυτές τις συσκευές.

Είχαμε λοιπόν την χαρά και την τιμή να επιλεγούμε από την LG ώστε να εκπαιδευτούμε για 5 συνεχόμενες ημέρες στις νέες εγκαταστάσεις μας, πάνω στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που μας προμήθευσε και από Εξειδικευμένους Πιστοποιημένους Τεχνικούς της, οι οποίοι ήρθαν από το Εξωτερικό αποκλειστικά για αυτό τον λόγο.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παραδόθηκαν από την τεχνική διεύθυνση της LG στη διοίκηση και στους τεχνικούς της εταιρείας μας, τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Τεχνογνωσίας, Εξειδίκευσης και Εκπαίδευσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε άμεσα!

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Ποιοτικές Επισκευές με Εγγύηση

  • Διαθέτουμε σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία επισκευής πάνελ και πλακετών.

  • Γνήσια και After Market Ανταλλακτικά

  • Χρησιμοποιούμε Γνήσια & ΟΕΜ Ανταλλακτικά. Παρέχουμε γραπτή εγγύηση επισκευής ανταλλακτικών και εργασίας.

  • Γρήγορη Υποστήριξη

  • Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας ξεχωρίζουν για την οργάνωση, ταχύτητα και ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  • Παραλαβή - Παράδοση Εντός Αττικής

  • Έχουμε τη δυνατότητα Παραλαβής συσκευών από τον χώρο σας και της Επιστροφής τους στον χώρο σας, με τα ιδιόκτητα οχήματα μας, για περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

AΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τι λένε οι πελάτες για εμάς.

Θέλετε εγγυημένη
Επισκευή, Εγκατάσταση ή Επίδειξη
της συσκευή σας σε Ανταγωνιστική Τιμή;

Έχουμε τις Λύσεις!

Είμαστε στην διάθεσή σας.

Μιλήστε με έναν εκπρόσωπο μας ώστε να σας βοηθήσει.
Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Αγαπητοί Πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την καλοκαιρινή περίοδο από 01 Ιουλίου 2019 έως και 31 Αυγούστου 2019 η επιχείρηση μας δεν θα λειτουργεί τα Σάββατα.

Σας ευχαριστούμε,
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE